Onze leraren

Wij werken met gediplomeerde tennisleraren. Al onze leraren zijn in het bezig van een een Verklaring omtrent gedrag (VOG).

Steffen Buskens

Gediplomeerd tennisleraar licentie A/B* fitnesstrainer/ sporttherapeut

Van jongs af aan ben ik altijd in de weer geweest met het beoefenen van verschillende takken van sport. Tennis vond ik toch echt het allerleukst om te doen en ben daar dan ook verder in gegaan.

In 2005 heb ik de KNLTB tennisleraar licentie A met succes behaald. En in 2007 mijn KNLTB tennistrainer B licentie. Tennis is een dynamische sport. Om op de hoogte te blijven van alle veranderingen en mezelf als tennisleraar te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig applicaties via de tennisbond. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met leerlingen van verschillende niveaus en leeftijden. Een mooie en interessante ervaring was het werken bij Amstelpark Tennisschool met ATP professionele spelers. Ik vind het geweldig om mijn passie voor de tennissport op leerlingen over te brengen. Ik ga graag de uitdaging aan om bij elke leerling zowel technisch als tactisch het maximale eruit te halen. Graag tot snel op de tennisbaan!

Nick Heemskerk

Gediplomeerd tennisleraar licentie A/B* CIOS/ fitness/conditietrainer

Mijn 8e jaar alweer op de baan en ik blijf ervan genieten. Na het behalen van mijn A-licentie heb ik ervoor gekozen om ook voor mijn B-licentie te gaan en met succes. Door beide licenties met veel energie en passie te volgen en te behalen slaagde ik voor de opleiding Sport & Bewegen (CIOS). Door deze opleiding behaalde ik ook andere licenties zoals fitness coach A en loop en conditietrainer. Hierna heb ik een redelijk logisch vervolg gemaakt door de opleiding Sport Management & Ondernemen te gaan volgen en deze heb ik in 2016 afgerond. Ik beschrijf mezelf als een enthousiaste trainer vol passie voor de sport die probeert door middel van kleine aanpassingen het hoogst haalbare uit een speler te halen.

(*) Tennisleraar licentie A:
Bevoegd tot lesgeven aan jeugd en volwassenen tot en met speelsterkte niveau 7

(*) Tennisleraar licentie B:
Bevoegd tot lesgeven aan jeugd en volwassenen tot en met speelsterkte niveau 3